top of page

СОЛОДКІ НАПОЇ І ДЕСЕРТИ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

День Святого Валентина — свято всіх закоханих, який щорічно відзначають 14 лютого. Це свято полюбилося багатьом, тому ми вирішили не залишати його без уваги.

Солодкі напої і десерти відмінно підходять для святкування Дня Закоханих. Вони задають гарний настрій, радують своїм смаком і доповнюють романтику.

Це відмінний привід не тільки зізнаватися в коханні, а й можливість порадувати улюблених смачним десертом, приготованим своїми руками, а так само провести час за оригінальним коктейлем, який буде ідеальною смаковою компанією в це романтичне свято. Все це — чудовий спосіб показати свої почуття і турботу.


КОКТЕЙЛЬ «СЕРЦЕ, ЩО КОХАЄ»

Справжнім визнанням в любові стане казковий коктейль «Серце, що кохає».

Інгредієнти:

– білий ром, 50 мл.;

– сироп Малина, 30 мл.;

– ананасовий сік, 30 мл.;

– вершки, 100 мл.;

– ягоди малини для прикраси;

– топінг Шоколад;

– лід.

Як приготувати: змішайте в шейкері ром, сироп Малина та ананасовий сік. Вслід в келих з льодом налийте коктейль. Прикрашайте ягодами малини, топінгом Шоколад і вершками.


КОКТЕЙЛЬ «КОКЕТЛИВА ПОЛУНИЦЯ»

Цей коктейль — яскравий напій для створення романтичного настрою.

Інгредієнти:

– шампанське, 200 мл.;

– сироп Полуниця, 10 мл.;

– пюре зі свіжої полуниці, 40 гр.;

– сік лимону, 25 гр.

Приготування: змішайте в блендері свіжу полуницю з сиропом. В отримане солодке пюре додайте сік лимону і перемішайте. Перекладіть все в келих і налийте охолоджене шампанське. Чудовою прикрасою келиха стане ягідка полуниці.


МЛИНЦІ «З ЛЮБОВ'Ю»

Приготуйте, за своїм улюбленим рецептом, млинчики у формі серця. Приготовлені з душею і любов'ю, — це прекрасний спосіб порадувати кохану людину смачним десертом. Такі млинці піднімуть настрій з самого ранку і подарують відчуття свята. Подавайте в красивій тарілці, прикрашеними топінгом і свіжими ягодами.









118 переглядів
bottom of page