top of page

СИРОП КАРАМЕЛЬ — МІЖНАРОДНИЙ ЛІДЕР МІЖ СИРОПІВ!

Будьте в тренді! Почніть готувати напої та десерти з додаванням сиропу Карамель та Солона Карамель.

Сироп Карамель — в даний час являється дуже популярним видом сиропів на міжнародному ринку, оскільки його смак універсальний. Якщо хочете отримати новий досвід та яскраві враження, то почніть готувати напої та десерти з додаванням сиропу Карамель. Сироп має чарівний колір і класичний смак карамелі.


Сироп Карамель — це аромат тягучого і солодкого цукру, котрий полонить лише за одну мить, адже карамель дозволяє зануритися в світ мрій і почуттів.

Цікаві факти:

  • Слово «карамель», що походить від латинського «cannamella», в перекладі означає «цукрова тростина».

  • Достовірно відомо, що ще стародавні індійські даліти смажили на вогні стебла цукрової тростини, отримуючи деяку схожість з карамеллю.

  • У стародавньому Римі карамель була їжею богів, а простому смертному до неї не можна було торкатися. І це незважаючи на те, що варили подібні ласощі раби, оскільки процес займав не один день і навіть тиждень і відбувався під відкритим сонцем в сильну спеку.

  • Перші солодощі які нагадують нинішню карамель, виникли близько 3000 років тому в Греції та Китаї. Там призвичаїлися уварювали сироп з ячмінної патоки, щоб отримати тягучі солодкі коржі. Однак саме слово «карамель» своєю появою зобов'язано латинській назві цукрової тростини «cannamella».

  • Справжній рецепт приготування карамелі — це нагрівання цукру з водою в мідному казані до певної температури, після чого її розливали у форми та різали на порції після охолодження.

  • Винахід карамелі привласнюють собі багато країн. Серед них Америка, Великобританія, Франція. Проте можна точно стверджувати: карамелеве виробництво стало популярним лише в XIV-XVI століттях.

  • У сучасному світі існує не менше тисячі видів карамелі, різноманітною за формою, наповненням та смаком. Виготовляють її: м'якою і напівтвердою, вітамінізованою та лікувальною, всередині з жувальною гумкою і з фруктовим наповнювачем, з горіхами, какао, шоколадом і т. п. А в країнах Азії можна зустріти абсолютно екзотичні види: з сушеної змією, жуками, комахами, зі смаком різних спецій та прянощів.

Щоб купити, натискай на активну назву обраної позиції:

Наповнювач Карамель (1 кг., або 10 кг.)


Почніть готувати напої та десерти з додаванням сиропу Карамель та Солона Карамель. Смачного!

133 перегляди
bottom of page