top of page

Романтична вечеря для закоханих

Очевидно, що ввечері 14 лютого безліч закоханих пар проведуть романтичну вечерю. І якщо для вас цей день особливий, то і частування для коханої людини повинно бути незвичайним, і одними лише запаленими свічками не обійтися.

Чи можливо зробити так, щоб при одному погляді на накритий стіл ваша половинка зрозуміла, як багато вона значить для вас і як сильно ви її кохаєте?



У цьому допоможе – особливий вибір страв. Наприклад, в якості десерту добре приготувати легке суфле, у виборі м'яса віддати перевагу курці або кролику, з рибних варіантів розумно зупинитися на блюді з морепродуктів. До слова, морепродукти являються афродизіаком, що точно не буде зайвим для романтичної вечері. Оскільки для багатьох вечірній прийом їжі символізує кінець дня, то для закоханих це початок казкової ночі. Саме тому святковий стіл не повинен бути перевантаженим.



Постарайтеся приділити увагу формі та подачі страв. Це може бути салат або торт у вигляді серця, легка закуска з половинок помідорів, що нагадують сердечко. Дайте свободу своїй фантазії, і у вас обов'язково вийде щось незвичайне.


64 перегляди
bottom of page