top of page

ВИСОКІ ТЕХНОЛОГІЇ І СМАЧНА КАВА?

У цій статті піде мова не про генну інженерію в розрізі отримання нових сортів кави. Ми хочемо обговорити нові технології приготування улюбленого напою.


Як ми всі знаємо, рецептів і способів приготування кави безліч: від традиційних до вкрай екзотичних. Але в повсякденності людина готує каву використовуючи пару рецептів, в рідкісному випадку – трохи більше. І щоб розширити горизонти пропонуємо розглянути просунуті пристрої в технологічному плані. Для вас – добірка інтелектуальних пристроїв, які вміють варити приголомшливу каву.


PHILIPS SAECO GRANBARISTO

Gерша кавоварка, якою можна керувати через інтелектуальний пристрій з безліччю функцій. За допомогою цього технологічного устрою будь-який любитель кави може забезпечити себе практично будь-яким кавовим напоєм.

Кавомашинний інтелект сумісний з iOS і Android пристроями. Необхідну програму встановлюємо на планшет або телефон і woo a la – ви готуєте один з багатьох кавових напоїв віддалено. І це не мрія, а реальність: прокинувшись, замовити собі чашечку смачного капучино, і встати тільки тоді, коли напій буде готовий.

І, так, улюблений рецепт кави можна зберегти в пам'яті машини і приготувати в будь-який момент.


КАВОВАРКА BEHMOR

Ще одна кавоварка, яка допомагає приготувати каву в будь-який час доби. Вона підтримує управління зі смартфона або планшета. Так що і тут можна приготувати найсмачнішу каву, не відриваючись від перегляду улюбленого серіалу.


ПОРТАТИВНА КАВОВАРКА WACACO MINIPRESSO GR

Якщо ви плануєте вирушити в похід, кататися на човні або зупинитися в готелі, компактність Minipresso робить її ідеальною машиною для приготування еспресо.

Кавоварка поміститься в будь-який рюкзак або сумку – з цим проблем немає ніяких. Висота капсульної таблетки-термоса становить всього 17.5 сантиметрів. Для цієї кави чашка не потрібна, замість неї власник може використовувати кришку самої колби. Усередині девайса – контейнер для засипання меленої кави.

Різна кількість натискань на насос дозволяє отримати різні кавові напої. Натиснули 18 разів – отримали еспресо, 28 раз – подвійний еспресо, 13 – ось вам смачний ристретто.

145 переглядів
bottom of page