СИРОП КАРАМЕЛЬ — МІЖНАРОДНИЙ ЛІДЕР МІЖ СИРОПІВ!

Будьте в тренді! Почніть готувати напої та десерти з додаванням сиропу Карамель та Солона Карамель.

Сироп Карамель — в даний час являється дуже популярним видом сиропів на міжнародному ринку, оскільки його смак універсальний. Якщо хочете отримати новий досвід та яскраві враження, то почніть готувати напої та десерти з додаванням сиропу Карамель. Сироп має чарівний колір і класичний смак карамелі.

Сироп Карамель — це аромат тягучого і солодкого цукру, котрий полонить лише за одну мить, адже карамель дозволяє зануритися в світ мрій і почуттів.

Цікаві факти:

  • Слово «карамель», що походить від латинського «cannamella», в перекладі означає «цукрова тростина».

  • Достовірно відомо, що ще стародавні індійські даліти смажили на вогні стебла цукрової тростини, отримуючи деяку схожість з карамеллю.

  • У стародавньому Римі карамель була їжею богів, а простому смертному до неї не можна було торкатися. І це незважаючи на те, що варили подібні ласощі раби, оскільки процес займав не один день і навіть тиждень і відбувався під відкритим сонцем в сильну спеку.

  • Перші солодощі які нагадують нинішню карамель, виникли близько 3000 років тому в Греції та Китаї. Там призвичаїлися уварювали сироп з ячмінної патоки, щоб отримати тягучі солодкі коржі. Однак саме слово «карамель» своєю появою зобов'язано латинській назві цукрової тростини «cannamella».

  • Справжній рецепт приготування карамелі — це нагрівання цукру з водою в мідному казані до певної температури, після чого її розливали у форми та різали на порції після охолодження.

  • Винахід карамелі привласнюють собі багато країн. Серед них Америка, Великобританія, Франція. Проте можна точно стверджувати: карамелеве виробництво стало популярним лише в XIV-XVI століттях.

  • У сучасному світі існує не менше тисячі видів карамелі, різноманітною за формою, наповненням та смаком. Виготовляють її: м'якою і напівтвердою, вітамінізованою та лікувальною, всередині з жувальною гумкою і з фруктовим наповнювачем, з горіхами, какао, шоколадом і т. п. А в країнах Азії можна зустріти абсолютно екзотичні види: з сушеної змією, жуками, комахами, зі смаком різних спецій та прянощів.

Щоб купити, натискай на активну назву обраної позиції:

Барний сироп Карамель 700 мл.

Барний сироп Карамель ПЕТ пляшка 700 мл.

Барний сироп Солона карамель 700 мл.

Барний сироп Солона карамель ПЕТ пляшка 700 мл.

Топiнг Карамель 600 гр.

Топiнг Карамель янтарна 600 гр.

Сироп Карамель 1 л.

Наповнювач Карамель (1 кг., або 10 кг.)

Почніть готувати напої та десерти з додаванням сиропу Карамель та Солона Карамель. Смачного!

    133